My Design Layers
Helping You Love Your Home
EALI4878.jpg

Nick's Deck Drawings

Cantilevered Deck & Cozy Cottage

 
 

The  landscape around this house was very uneven, it was situated on the side of a mountain.  The couple that lived here wanted to build a back deck that extended off the edge of the cliff in their backyard, and over the driveway in their front yard. They also needed a solution for the retaining wall behind the house where the hill continued to rise. 

Over looking the Coulee Valley was the perfect view for this extended deck.
We added an outdoor kitchen with a brick pizza oven, a small sink and storage for utensils.
The slopped made the patio tricky, small retaining walls made into seats did the trick along with the walkway behind the kitchen.

 
Nicks-Deck-2-300x218.jpg
Nicks-Deck-1-300x218.jpg
Nicks-Deck-3-300x218.jpg